passionately driven

Hadiah dan Ganjaran Bernilai Lebih RM1 Juta di Tukar-Je CARnival – 12 Hingga 14 Jan

Orang ramai boleh berkunjung ke myTukar Retail Experience Centre pada 12 hingga 14 Januari ini di Puchong South untuk menikmati pengalaman yang menyeronokkan dan diskaun hebat bagi kenderaan yang terpilih.

Bukan sekadar servis jualan sahaja, malah acara tahunan AutoFair myTukar ini telah diperkembangkan di mana pengunjung turut berpeluang menikmati pelbagai pilihan pembiayaan, perkhidmatan selepas jualan dan insurans dalam tempoh segera, lengkap bersama tawaran eksklusif.

Saksikan persembahan secara langsung dari beberapa selebriti tempatan seperti Sonaone, Insomniacks, Jestinna Kuan dan ramai lagi serta trak makanan dan peluang pandu uji kenderaan. Selain itu, kursus memandu untuk kanak-kanak yang berpeluang untuk memperoleh ‘lesen memandu myTukar’ mereka sendiri selepas menamatkan kursus keselamatan jalan raya turut menjadi salah satu tarikan di acara tahunan AutoFair ini.

Antara Hadiah dan tawaran eksklusif menanti anda:

Tukar-Je CARnival akan diadakan dari 12 hingga 14 Januari pada jam 10 pagi hingga 7 malam di myTukar Retail Experience Centre, Puchong South. Untuk maklumat lanjut dan senarai artis, sila layari myTukar.com.

Gallery

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Pilih Jenama Kereta

    © 2023 Copyright. All Rights Reserved. NAZZNCO (M) SDN BHD